جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

سقف کشسانی چند سطحی چیست؟

سقف کشسانی چند سطحی چیست
سقف کشسانی چند سطحی چیست؟

سوالی که این روز ها از بسیاری از افراد می شنوید است است که سقف کشسانی چند سطحی چیست؟. این نوع سقف ها بسیار جدید و مدرن بوده از این روز اکثر افراد با آن آشنایی ندارند. این مدل از سقف های کاذب در طرح ها و رنگ های مختلفی طراحی شده و شامل چندین سطح مختلف می شوند. تنوع در این نوع سقف ها زیاد بوده و در مکان های مختلف قابل اجرا هستند.

سقف کشسانی چند سطحی چیست؟

در پاسخ به سوال سقف کشسان چند سطحی چیست؟ خوب است بگوییم که این گونه سقف ها بسیار خلاقانه ساخته شده و اجرا می شوند. این نوع سقف ها شامل چندین سطح یا پله ای با ارتفاع های مختلف می باشند. برای ساخت این سقف ها به بار های فلزی و یا چوبی نیاز است که باید به دیوار ها متصل شوند.

برای ایجاد زیبایی و تغییر ارتفاع سقف در یک فضا از این روش استفاده می کنند. از این روش اجرای سقف برای پنهان کردن سیستم های برقی، تهویه مطبوع و نورپردازی فضا ها نیز استفاده می کنند. این گونه سقف ها طراحی زیبا و خارق العاده ای داشته و با انواع سبک های دکوراسیون داخلی در فضا های مختلف سازگاری دارد.

مزایای سقف کشسانی چند سطحی

حال که متوجه شدید سقف کشسان چند سطحی چیست؟ خوب است که با مزایای استفاده از این نوع سقف ها نیز آشنا شویم. اجرای این سقف ها از مزیت های زیادی برخوردار است که مهم ترین آن ها به شرح زیر می باشند:

  • افزایش زیبایی فضا
    طرح هایی که در اجرای این سقف ها استفاده می شوند بسیار زیبا و خلاقانه هستند. همین امر سبب می شود تا فضای داخلی ظاهر شکیل تری به خود گرفته و بسیار زیبا و جذاب شود.
  • پنهان کردن سیستم های ساختمان
    برای شیک و مرتب تر نشان دادن فضای داخلی می توانید از این نوع سقف ها استفاده کنید. با این کار تجهیزات مربوط به سیستم لوله کشی، برق کشی و … پنهان شده و فضایی منظم ایجاد می شود.
  • کاهش هزینه های ساخت
    در اجرای این گونه سقف ها از متریال های پلاستیکی و یا فلزی ارزان قیمت استفاده شده و در نتیجه هزینه نهایی آن ها بسیار کم می شود.
  • افزایش ارتفاع سقف
    امکان افزایش ارتفاع سقف در این گونه سقف های کاذب وجود دارد. در نتیجه با اجرا این سقف ها فضا بزرگ تر به نظر رسیده و دلباز تر و روشن تر می شود.

بیشتر بخوانید» تفاوت‌ های سقف کشسان و کناف چیست؟

سقف های کاذب

سقف های کاذب کشسان

  • کاهش صدا های محیطی
    این نوع سقف ها به عنوان یک عایق صدا عمل کده و صدا های مزاحم موجود در محیط را جذب می کنند.
  • دسترسی آسان به سیستم های ساختمان
    از این طریق به راحتی می توان به سیستم های لوله کشی، برق کشی، تهویه مطبوع و … دسترسی پیدا کرد. بنابراین فرآیند تعمیر و نگهداری از این سیستم ها با وجود این نوع سقف ها بسیار ساده و راحت می باشد.

کاربرد های سقف کشسان چند سطحی

گاهی اوقات افراد می خواهند بدانند کاربرد های سقف کشسانی چند سطحی چیست؟ این نوع سقف ها به دلیل ویژگی های منحصر بفردی دارند بسیار کاربردی بوده و در فضا های مختلف اجرا می شوند. امروزه در انواع مراکز اداری و شرکت ها برای لوکس تر نشان دادن فضا از این نوع سقف ها استفاده می کنند. برخی از طرح های مورد استفاده در این سقف ها برای اجرا در مراکز خرید مناسب هستند.

از خدمات مجموعه PSC» سقف کشسان کهکشانی

بسیاری از ساختمان های تجاری و مراکز خرید سرپوشیده با این نوع سقف ها زیبا سازی می شوند. در رستوران ها، کافه ها، لابی هتل ها و یا حتی بسیاری از آپارتمان های مسکونی نیز از این نوع سقف ها استفاده می شود. هر یک از این ساختمان ها با توجه به ابعاد فضا و سبک فضای داخلی به طرح و نمونه خاصی از این سقف های کشسانی نیاز دارند.

انواع سقف های کشسانی چند سطحی

برای آشنایی بیش تر با این سقف ها خوب است که بدانیم انواع سقف کشسانی چند سطحی چیست؟ در حالت کلی این گونه سقف ها را در انواع و مدل های مختلفی اجرا می کنند. این سقف ها از نظر جنس و نحوه اجرا با هم متفاوت بوده و به گروه های مختلفی تقسیم بندی می شوند.

  • سقف کشسانی چوبی
    این نمونه از سقف های کشسانی با استفاده از تایل های چوبی ساخته می شوند. این گونه سقف ها به فضا حس گرما و طبیعی خاصی القا می کنند.
  • سقف کشسانی فلزی
    برای ساخت این گونه سقف ها از تایل های فلزی استفاده می شود. برای القای حس صنعتی و مدرن بودن به ساختمان ها از این نوع سقف ها استفاده می شود.
  • سقف کشسانی شیشه ای
    برای اجرای این نمونه از سقف های کشسان از تایل های شیشه ای استفاده می کنند. این گونه سقف ها حس شفافیت و روشنایی را در فضا ایجاد می کنند.

بیشتر بخوانید» نحوه استفاده از نوار درزگیر کناف

  • سقف کشسانی PVC
    اگر به دنبال سقف هایی هستید که در برابر رطوبت و آتش مقاوم باشند، این نمونه از سقف ها انتخاب های هوشمندانه ای برای شما هستند.
  • سقف کشسان آکوستیک
    این مدل از سقف های کاذب را با استفاده از تایل های آکوستیک اجرا می کنند. با این کار صدا های اضافی محیط جذب شده و فضایی آرام و ساکن فراهم می شود.
  • سقف کشسانی مینیمال
    امروزه این نوع از سقف های کشسانی بسیار مورد توجه و استقبال قرار گرفته اند. برای ساخت این سقف ها از تایل های ساده و مینیمال استفاده شده و به فضای داخلی ظاهری لوکس و بسیار زیبا می بخشد.
نگهداری سقف های کشسانی چند سطحی

نگهداری سقف های کشسانی

نحوه نصب و نگهداری سقف های کشسانی چند سطحی

برخی از شما شاید بپرسید روش نصب سقف کشسانی چند سطحی برای این منظور ابتدا باید سطح سقف مورد نظر را باز کنید و سیستم راهنمایی نصب شده را روی سقف قرار دهید. در مرحله بعدی از انجام این کار باید تایل های سقف را به کمک فیش های مخصوصی به سیستم راهنمایی متصل کنید. در صورت نیاز می توانید یک سیستم روشنایی مناسب نیز در این گونه سقف ها نصب کنید. برای تمیز کردن این سقف ها می توانید از پاک کننده های ملایم و آب استفاده کنید.

با این کار از خراشیدن و آسیب دیدن سقف ها جلوگیری می شود. این سقف ها به بررسی های دوره ای نیاز داشته و باید حتما محل اتصال تایل ها، نورپردازی ها، وضعیت لامپ ها و … در آن ها به خوبی مورد ارزیابی قرار بگیرد. دقت داشته باشید که فرآیند نصب این گونه سقف ها باید حتما توسط نیرو های متخصص انجام گرفته و هر فرد به تنهایی نمی تواند این کار را انجام دهد.

کلام آخر

در این مقاله به سوال سقف کشسانی چند سطحی چیست؟ پاسخ دادیم. این گونه سقف ها در چند سطح با ارتفاع های مختلف اجرا می شوند. برای پوشاندن تجهیزات لوله کشی، برق کشی و … و همچنین به منظور زیبا سازی و کاهش صدا های مزاحم این نوع سقف ها را اجرا می کنند. در انواع مراکز اداری، مرکز خرید، ساختمان های مسکونی، هتل و رستوران ها می توان این گونه سقف ها را اجرا کرد.

سوالات متداول سقف کشسانی چند سطحی چیست؟

  1. مهم ترین متریال در ساخت سقف های کشسانی چند سطحی کدامند؟
    برای اجرای این سقف ها از متریال های مختلفی مانند چوب، فلز، آلومینیوم، تایل های آکوستیک و … استفاده می کنند.
  2. هزینه لازم برای اجرای سقف کشسانی چند سطحی چقدر است؟
    این هزینه ها با توجه به نوع متریال به کار رفته، میزان کیفیت آن، مقدار مواداولیه مورد نیاز، مساحت سقف و … تعیین می شوند.
  3. طرح به کار رفته در این سقف ها باید بر چه اساسی انتخاب شود؟
    شما برای این منظور باید به نوع کاربری فضا، ابعاد فضا، میزان نور طبیعی و مصنوعی موجود در فضا، نوع ساختمان و سبک فضای داخلی آن توجه کنید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + بیست =